Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs puanları! Ahmet kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs puanları! Ahmet kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugünün yarışmacısı Ahmet Atız olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs puanları! Ahmet kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla kıran kırana heyecanın yaşandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ilgiyle seyredilecek. Bugün mutfağa girecek isim ise Ahmet olarak belirlendi. Hafta başından bu yana devam eden maratonda yemekleri ile fark yaratmak isteyen genç ismin menüsü de merak konusu. Peki, Ahmet kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ahmet kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Ahmet Atız elektrik elektronik mühendisliği mezunu. Mühendislik yönetimi üzerine yüksek lisans yapıyor. Global bir firmada ülke segmenti lideri olarak çalışıyor. Aslen Adanalı. 29 yaşında. Sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğraflarla dünyanın birçok ülkesinden paylaşımlar gerçekleştiriyor. @iamahmetatz adresinden fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs 2023 Perşembe puanları

Bugün yayınlanacak yeni bölümle birlikte milyonların karşısına çıkacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni gününde yarışacak Ahmet Atız oldukça iddialı. Ancak rakipleri kendisini eleştirmek için fırsat kolluyor. Özellikle Serkan Bey ile gireceği tartışmada yaşayacakları günün belirleyici konusu olabilir.

Yeliz Uçar: X
Neşe Karakay: X
Serkan Bay: X
Hanife Can: X
Zuhal Topal: X

İlgili Haberler

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.