Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları kimdir? (Mülkiye, Filiz, Hilal, Yusuf ve Erdem)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları kimdir? (Mülkiye, Filiz, Hilal, Yusuf ve Erdem)
Türkiye'nin en gözde yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin performanslarıyla birincilik için yarışacakları zorlu rekabette boy gösterecek yarışmacılar belli oldu. Kendi günlerinde 15 bin lirayı kazanacak performansa imza atmak isteyen isimlerin kim oldukları da merak konusu. Yayınlanan fragmanda Mülkiye, Filiz, Hilal, Yusuf ve Erdem'in yer alacağı görüldü. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları Mülkiy

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Mülkiye, Filiz, Hilal, Yusuf ve Erdem olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları Mülkiye, Filiz, Hilal, Yusuf ve Erdem kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Mülkiye, Filiz, Hilal, Yusuf ve Erdem 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 11 Nisan - 15 Nisan 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak yarışmada yer alacak Yusuf Gökkuş Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencisi. Mutfakla olan ilişkisi oldukça profesyonel ve kendisini buraya adamış bir isim. Çok farklı sunumlarla rakiplerinin karşısına çıkacağını söyledi ve iddiasını ortaya koydu. Kendisine çok güveniyor ve 15 bin lirayı kazanacağından emin. Haftanın diğer erkek yarışmacısına 'Siz benden büyüksünüz ama öğreneceğiniz' çok şey var diyerek meydan okudu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş Instagram hesabı @yusufgokkus1'dir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak yarışmadaki yerini alacak olan Filiz Kılıç Ergül evli. Programda kendi gününde yemek hazırlarken 'Kim böyle çeşitli ve güzel yemek yapıyor' sözleriyle hem hamaratlığını gösyerdi hem de rakiplerine gözdağı verdi. Kendisinden emin olan ve ödülü kazanmak isteyen genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca milyonların karşısına çıkacak olan Hilal, rakiplerine karşı sert sözleri ile fragma damga vurdu. 7 senelik evli ve 2 çocuk annesi. Mülkiye'nin menüsü için 'Bu menü olursa sondan birinci olur. Hiçbir emek göremedim' dedi. Aynı gün içerisinde yine dilimleri eşit şekilde yapamayacağını, aşçı olmadığını dile getiren rakibine 'Bunun için şef olmaya gerek yok' yanıtını verdi. Dobralığı ile izleyiciler tarafından da ilgi görecek gibi gözüken Hilal'in Instagram hesabı bilinmemektedir. Ayrıca verdiği kilolar da çok konuşulacak gibi gözüküyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak dikkat çeken ve güzelliği ile ilgi odağı haline gelen Mülkiue Öztürk Bahşi evli. İsminin, babasının eski sevgilisinden geldiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Özellikle de Zuhal Topal'ı. Kendisi güzellik uzmanı. Petek Dinçöz Güzellik ile çalışıyor. Rakiplerinden birine 'Size stilistlik yapabilirim' ifadelerini kullanarak adeta meydan okudu. Instagram hesabı @mulkiyeninblogu'dur. Burada kendisine ait mesleki çalışmaları yayınlamaktadır.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in iki erkek yarışmacısından biri olarak birincilik mücadelesi verecek Erdem sert tavırlarıyla dikkat çekti. Yusuf ile girdiği tartışmada 'Üslubumu değiştirirsem kalbiniz kırılır' ifadesiyle çetin ceviz olduğunu gösterdi. Evine 15 bin liralık ödülle gideceğinden oldukça emin. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.