Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Nisan 2023 Çarşamba bugünün puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Nisan 2023 Çarşamba bugünün puan durumu!
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 358. bölümü 13 Nisan 2023 Çarşamba günü TV8'de yayınlandı. Bugünün yarışmacısı ise Sinem Güvenir oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Nisan 2023 Çarşamba bugünün puan durumu haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve 50 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verdiği zorlu programda bugünb yarışacak isim açıklandı. Buna ggöre Sinem Güvenir, kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede elinden geleni yaparak rakiplerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Ailesi ve çevresi genç yarışmacının performansını sabırsızlıkla bekliyor ve alacağı puanlarla birlikte mutlu sona ulaşacağına inanıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Nisan 2023 Çarşamba bugünün puan durumu haberimizde yer almaktadır.



Sinem Güvenir kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak programa katılan Sinem Güvenir, 358. bölüm yarışmacısıdır. Kendisine dair bilgiler aşağıda yer almaktadır.

  • 1984 yılında doğdu
  • Grafiker
  • 39 yaşında
  • 6 yıllık evli
  • Pastacı
  • Kendisine güveni tam
  • Saygıya çok önem veriyor


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Nisan 2023 Çarşamba puan durumu

Sinem Güvenir'in bugün alacağı puanlar yarışma haftasını direkt olarak etkileyecek. Cuma günkü final öncesinde liderliğe oturmak ve Zuhal Topal'dan tam puan almak isteyen genç yarışmacının menüsü ve elinin lezzeti karnesini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Nisan 2023 Çarşamba puan durumu haberimize eklenecektir.

Anıl Toptaş'ın Sinem Güvenir'e verdiği puan: X
Dilber Şen'in Sinem Güvenir'e verdiği puan: X
Harun Kazar'ın Sinem Güvenir'e verdiği puan: X
Zeynep Çıtak'ın Sinem Güvenir'e verdiği puan: X
Zual Topal'ın Sinem Güvenir'e verdiği puan: X
Toplam puan: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.