Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ekim Puanları! Aleyna kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ekim Puanları! Aleyna kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 13 Ekim'de yayınlanacak olan bölümünde Aleyna yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aleyna kaç puan aldı? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen ve gündüz kuşağında en çok seyredilen yarışma olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına nokta koyuyor. Pazartesiden bu yana rakiplerini eleştiren ve puanlarını eren Aleyna Dursun, bugün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek. Ardından da rakipleri ve Zuhal Topal kendisini puanlayacak. Sürekli yaşından dem vurulan ve eleştirilen güzel yarışmacının puanları da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Aleyna kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ekim puanları haberimizde yer almaktadır.

image-8870711.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e damga vurmaya geldi

Bugün yayınlanacak olan bölümde hünerlerini sergileyecek olan Aleyna, yarışmaya damga vuracağını ve birincilikle programdan ayrılacağını söyledi. Başarılı olabilmek adına elini hızlı tutmak ve lezzetini dokundurması gerekiyor. Oldukça da iddialı. Bunu da verdiği cevaplarla herkese gösterdi.

image-4756086.jpg

Ceyda'yı susturdu!

Hafta başından bu yana yaşı ile gündemde olan Aleyna'ya rakipleri sürekli olarak tecrübesiz yaftası yapıştırmaya çalıştı ancak kendisi her söze karşılık verdi. Fragmanda da Ceyda'nın, Aleyna'nın mutfağına oyuncak ayı gelmesine yönelik olarak söylediği "Cocuk parkına çevrilmiş" sözleri şoke etti. Bunun üzerine Aleyna da; "O zaman gelin birlikte oynayalım. Ama bir yerinizi yaktığınızda ağlamayın. Hani ağlıyorsunuz ya" diye çıkıştı. Ceyda söz konusu tepki sonrasında sessiz kalmayı tercih etti.

kj34hj23h4kj32hjk43.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aleyna kaç puan aldı?

Haftanın son bölümünde yarışacak olan Aleyna'nın gün sonundaki ouanları da merakla bekleniyor. Her anı lezzet ve heyecan dolu programda güzel yarışmacının performansı sonrasında haftaya nokta konulacak ve kazanan açıklanacak. Kendisinin sıralaması da merak konusu. Aleyna'nın puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.