Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mart puanları! Arzu Paşi kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mart puanları!  Arzu Paşi kaç puan aldı?
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Arzu Paşi. Peki, Arzu Paşi kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı isimler arasından bugün Arzu Paşi birincilik için yarışacak ve ardından rakipleri kendisini puanlayacak. Tek hedefi adını zirveye yazdırabilmek ve finalde 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Peki, Arzu Paşi kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Çok vizyonsuz bir adamsın ya

Bugün performansıyla birinciliği elde etmek isteyen Arzu'nun yeteneklerini sergileyeceği mutfakta çok dikkatli ve hızlı olması gerekiyor. Ancak masada özellikle Erdem'in yorumları sinir katsayısını arttırdı. Hem İsa hem de Arzu kendisine isyan etti. Erdem, İsa'nın "Saçların bile takma" dedi. Bunun üzerine İsa ise "Sen ne vizyonsuz bir adamsın ya" tepkisinde bulundu.

Zuhal Topal'la Arzu kaç puan aldı?

Bugün 4 rakibi önünde marifetlerini ortaya koyup Zuhal Topal'dan da tam puan almayı hesaplayan Arzu'nun işi oldukça zor. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 13 Mart puanları açıklandıktan sonra haberimize

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.