Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları | Hilal kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları | Hilal kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonun üçüncü gününde yarışacak isim belirlendi. Buna göre Filiz kendisine verilen sürede önce alışverişe çıkacak ardından da mutfakta yemeklerini hazırlayarak birincilik için kolları sıvayacak. Beklentilerin yüksek olduğu yarışmacının performansı merak konusu. İzleyiciler de gün sonunda oluşacak tabloyu sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Hilal kaç puan

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla adını zirveye yazdırmak için kolları sıvadığı programda bugün yarışacak isim Filiz olarak duyuruldu. Genç yarışmacı 2.5 saatlik dilimde yemeklerini hazırlamak ve menüsünü sunmak üzere emek ortaya koyacak. Sevenlerinin destekleyeceği, seyircileri de ekran başına kilitleyecek Filiz Hanım'ın nasıl bir gün geçireceği de sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Filiz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca milyonların karşısına çıkacak olan Hilal, rakiplerine karşı sert sözleri ile fragma damga vurdu. 7 senelik evli ve 2 çocuk annesi. Mülkiye'nin menüsü için 'Bu menü olursa sondan birinci olur. Hiçbir emek göremedim' dedi. Aynı gün içerisinde yine dilimleri eşit şekilde yapamayacağını, aşçı olmadığını dile getiren rakibine 'Bunun için şef olmaya gerek yok' yanıtını verdi. Dobralığı ile izleyiciler tarafından da ilgi görecek gibi gözüken Hilal'in Instagram hesabı bilinmemektedir. Ayrıca verdiği kilolar da çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Hilal hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Erdem X
Yusuf X
Mülkiye X
Filiz X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.