Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart puanları! İsa kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart puanları! İsa kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Yarışmacı ise İsa. Peki, İsa kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

TV 8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 564. kez izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ramazan ayında daha fazla ilgi gören program aynı zamanda iftar sofralarına da rehberlik ediyor. Bugünün yarışmacısı ise İsa olarak açıklandı. Hafta başından bu yana adından söz ettiren genç ismin mutfaktaki performansı merakla bekleniyor ve sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Peki, İsa kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Kuyruk acısı kızdırdı!

Pazartesi gününden bu yana devam eden gerginlik bugün de hız kesmeyecek. İsa'nın masasındaki çiçekten Arzu'nun dünkü performansına yapılan göndermeye kadar pek çok kez cereyan edecek tartışmaların fragmanı verildi. Özellikle kuyruk acısı sözü Arzu'yu çok kızdırdı. Rakibine haddini bilmesi gerektiğini ifade eden güzel yarışmacı çok sinirlendi. Erdem de yine İsa'nın sözlerinden nasibini aldı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsa kaç puan aldı?

Bugün 4 rakibi önünde marifetlerini ortaya koyup Zuhal Topal'dan da tam puan almayı hesaplayan İsa'nın işi oldukça zor. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 14 Mart puanları açıklandıktan sonra haberimize

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.