Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak puanları! Yağız Akbulak kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak puanları! Yağız Akbulak kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği programda bugün Yağız yarışacak. Peki, Yağız Akbulak kaç puan aldı? Detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Yeliz ve İbrahim'in ardından bugün yarışacak isim Yağız olarak belirlendi. Kendisinin performansı da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, 17 Ocak puanları! Yağız Akbulak kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağız Akbulak kimdir?

Pazartesiden itibaren birincilik mücadelesi veren olan Yağız, fragmanda Yıldız ile tartışırken görüntülendi. Kırmızı ve best plan yazılı bir sweatshirt ile bölüme katılan genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılıyor.

  • 2006 yılında dünyaya geldi
  • 18 yaşında
  • Aşçı Yardımcısı
  • Aslen Bitlisli
  • Bekar
  • Hırslı ve bir o kadar iddialı
  • Sivri dilli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağız Akbulak kaç puan aldı?

Bugün mutfağa girerek elinden gelenin en iyisini sergilemek için süresini kullanacak olan Yağuz, rakiplerinin karşısına çıkacak. Menüsüyle hem onları hem de Zuhal Topal'ı etkilemek amacında. Yarışmacıların puan seviyesi ise çok düşük olabilir. Bunun için de işini iyi yapmalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağız kaç puan aldı? 17 Ocak puanları sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.