Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim Puanları! Fikret kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim Puanları! Fikret kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü bugün ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacı arasından mutfağa Fikret Tuğ girecek. Peki, Fikret kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim puanları haberimizde

Pazartesiden bu yana devam eden mücadelesi ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemektyeiz, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Sema ile başlayan ve Neval ile devam eden rekabaette dün de Yusuf Türk yarışmıştı. Bugün de Fikret hünerlerini sergileyecek. Hem mutfak ham de kamera geçmişi olduğu için büyük bir avantajı elinde bulunduran yakışıklı yarışmacının performansı da büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Fikret kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ekim puanları haberimizde.

Yemeği şok etkisi yarattı

Bugün rakiplerinin karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek olan Fikret Tuğ'un elde edeceği puanlar yarınki finalde de kaderini etkileyecek. Zuhal Topal'dan da tam puan alabilmek için yarışacak Fikret'in bir tercihi çok konuşulacak gözüküyor. Ballı hardallı kurbağa bacağı hazırlayacağını açıkladı. Ardından tüm yarışmacılar yüzünü ekşitti. Hatta 'Yeniden virüsü yayacak' ifadeleri kullanıldı. Sosyal medyada da sıkça konuşuldu ve paylaşıldı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kaç puan aldı?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Fikret'in kaç puan alacağı yönünde beklentilerin nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Fikret Tuğ'un aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.