Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Ocak puanları! Kara Melek kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Ocak puanları! Kara Melek kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta ikinci günde de devam ediyor. Bugünün yarışmacısı Melek Göknur Yalçın olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Ocak puanları! Kara Melek kaç puan aldı?

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sene tüm hızıyla sürüyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede bugün mutfağa girecek isim Melek oldu. Kara Melek lakaplı Göknur Yalçın'ın performansı da merakla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Kara Melek kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Yine rakiplerine sert çıktı

İlk gün bardak takıntısı ile gündeme gelen Göknur Yalçın'ın masada neler yaşayacağı merak konusu. Rakipleri bardak getirip misilleme yapabilir. Bugün bu konu gündeme gelebilir. Diğer yandan güzel yarışmacı kendisini eleştirenlere dobra dobra cevap verdi. Özellikle Ayşe'den elektrik alamadığını ifade ettiği anın ardından rakibi; "Burada elektrik trafosu üretmiyoruz" cevabı geldi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek kaç puan aldı?

Dün yarışan Ali ve kendisinden sonra mutfağa girecek isimleri geride bırakmak isteyen Göknur Yalçın'ın elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Ayrıca süreyi de en verimli şekilde kullanmalı ki burada da eksik puanlama yapılmasın. Peki, Kara Melek kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Ocak puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.