Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Ferhat Gül kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Ferhat Gül kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan ve TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde marifetlerini sergiledikleri zorlu maratonda bugün yarışacak isim Ferhat Gül oldu. Genç yarışmacı zaman zaman zorluk da yaşayacak ve menüsünü rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkarabilmek adına mücadele verecek. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Teknik bilgisi de bulunan gen

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni bir güne daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programdaki yarış bugün nefes kesecek. Haftanın üçüncü gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Fehat Gül olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan genç yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Ferhat Gül kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Ferhat Gül yayınlanan fragmanda Fransız lezzetini fırına koyarken görüntülendi. Aslen Sivasl. 28 yaşında. İSMEK'te sanat ve meslek edinme kursunda aşçılık, Türk ve dünya mutfağında hamur teknikleri üzerinde dersler verip eğitmenlik yaptı. Halk eğitim merkezinde çalışıyor. Yaptığı yemekler hakkında teknik bilgiler de verdi. Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık, Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği ve Ata Üniversitesi Radyo Tv Programcılığı bölümlerinde eğitim aldı. Instagram hesabı @herseyyemek'tir. 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat Gül menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ferhat Gül hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


 

Furkan X
Sedanur X
Aynur X
İlayda X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.