Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım puanları! Ali Cer kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım puanları! Ali Cer kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Yeni yarışmacı ise Ali Cer olarak açıklandı. Peki, Ali Cer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı yemek programı olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz,z yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda gözler bugün Ali'nin üzerinde olacak. Deneyimli yarışmacının performansını merak edenler ekran başına kilitlenecek. Gün sonundaki puanları da oldukça merak konusu. Peki, Ali Cer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Ali Cer'in menüsü

Bugün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 488. bölümünde yarışacak olan Ali Cer, rakipleri ve güzel sunucunun karşısına çıkaracağı yemekleri belirledi. Listesi de fragmanda yer aldı. Buna göre tecrübeli ismin listesinde şu lezzetler bulunuyor

  • Kremalı karnabahar çorbası
  • Karidesli makarna haydari
  • Taze fasulye salatası
  • Tavuklu krep bohçası
  • Van cacığı
  • Narlı roka salatası
  • Cevizli Samsa tatlısı
  • Hurma atomu

Çekirdeğiyle geldi

Ali Bey'in gününe damga vuran olay, Rüveyda'nın çekirdeği ile villaya gelmesi oldu. 36 yaşındaki yarışmacı, Nur ve Hilal arasındaki tartışmadan sonra "Çekirdek var mı?" sorusunu sormuştu. Bugün ise çekirdiğini yanında getirdi. Diğer yandan tavuğun ayıklanmasına kadar pek çok eleştiri ve olumsuz yorum ekranlarda olacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Cer kaç ouan aldı?

TV 8 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde yarışacak olan Ali Cer, mönüsünü hazırladıktan sonra puanlarını alacak. Ancak rakiplerinin beğeni çıtası çok yüksekte ve iki günde yarışan isimler özellikle kendilerine karşı takınılan tavır sonrasında bir hesaplaşma ile karşısına çıkabilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.