Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ağustos puanları Hakan Kunt

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ağustos puanları Hakan Kunt
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemketeyiz'de 31 Ağustos Perşembe günü Hakan Kunt yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Hakan Kunt kaç puan aldı? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen ve birbirinden iddialı yarışmacıların performansına sahne olan Yemekteyiz, dördüncü isimle devam ediyor. Hafta finalinin öncesindeki son bölümde mutfağa Hakan Kunt girecek. Paylaşılan fragmanda Kunt'un performansı herkesi heyecanlandırdı. Gün sonundaki durum da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Hakan Kunt kaç puan aldı? 31 Ağustos Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gerginlikler devam ediyor

Programın bugünkü bölümü nefes kesecek. Her ne kadar Hakan Kunt'un renkli mutfak performansı seyircileri heyecanlandırsa da sonraki etapta rakiplerin birbirilerine karşı verdikleri puan cevapları yine yarışmanın gerginleşmesine neden oldu. Özellikle Gonca'nın tepkileri alevli bir gün geçeceğinin sinyallerini verdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kaç puan aldı?

Bugün rakiplerine karşı mücadele vermek ve Zuhal Topal'ı da yeteneklerine ikna etmek isteyen Hakan Kunt, tantuni sınavı ile geçer not alacak mı almayacak mı sorusu ile seyircilerin karşısına çıkacak. Diğer yemekleri de ayrıca merak konusu olarak bekleniyor. Kendisinin puanları haberimize eklenecektir.

Gonca:
Serap:
Berke:
Kübra:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum