Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan 2022 Salı puanları | Naz kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan 2022 Salı puanları | Naz kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugünkü yarışmacısı Ülkü Naz Eski olarak açıklandı. Güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni hafta kıran kırana devam ediyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Ülkü Naz Eski de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Bugün kendi gününde yarışarak birinciliği almak isteyen Eski'nin yemekleri ve puanları sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ülkü Naz Eski kimdir?

Bu hafta rakiplerini geride bırakabilmek adına evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyen Ülkü Naz Eski, Beykent Üniversitesi mezunu. 30. haftaya damgasını vurmak için kolları sıvayacak genç yarışmacı, mevsimi olmayan yiyecekleri yemeyi sevdiğini dile getirdi. Bir rakibini de ağzının tadının olmamasıyla suçladı ve yemekte kusur aradığnı dile getirdi. Kendisi evli. Yarışmadan evine ödülle döneceğine inancı tam. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • Aslen Rizeli
  • Konuşmayı ve tartışmayı çok seviyor
  • Ev Hanımı
  • Düşünmeden konuşan insanları sevmiyor
  • Yemekler kendisine güveni tam
  • İstanbul da ikamet ediyor

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Naz'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Elif Kahrıman X
Furkan Yavuz X
Sultan Çakır X
Havva Kasım X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.