Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Nisan 2022 Perşembe puanları | Havva kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Nisan 2022 Perşembe puanları | Havva kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yarın gerçekleşecek final etabından önceki günde yarışacak isim Havva Kasım olarak açıklandı ve kendisinden beklentiler yüksek. Hafta başından bu yana verdiği cevaplar, yaptığı çıkışlar ve girdiği tartışmalar nedeniyle bugün kusursuz bir performans ortaya koymak zorunda. Sultan'dan önce son yarışmacı olan güzel ismin elde edeceği puanlar da kaderini belirleyecek. Peki, Havva kaç puan aldı? Zuh

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının manasız rekabetine sahne olan programda bugün Havva Kasım önce menüsünün malzemelerini alacak ardından da mutfağa girerek rakipleri ve Zuhal Topal'ın önüne çıkarmak adına hazırlayacak. Elinin çabukluğunu ve lezzetini puanlara da yansıtmak isteyen güzel yarışmacı hafta başından bu yana ilgi odağıydı ve kendisinden yüksek beklentiler var. Peki, Havva kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva kimdir?

Birincilik için katıldığı Yemekteyiz'de rakiplerine karşı oldukça çetin bir duruş sergileyecek gibi gözülen Havva Hanım evli. 1 çocuk annesi. Aslen Giresunlu. 35 yaşından sonra evlendiğini, bekarlığın sultanlık olmadığını ve evliliği çok sevdiğini anlattı. Rakiplerinin yemek ve tatlıyı yapamayacağını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Naz Hanım'a da mevsimi olmayan çilek uyarısında bulundu ancak aldığı cevabı beklemiyor gibiydi. Bunun yanı sıra masadaki çiçekler için de sıra dışı bir yorumda bulundu. Instagram hesabı @havvamericalp'tir.
 

  • Araştırmayı çok seviyor
  • Aslen Giresunlu
  • Aşçı yardımcılığı yaptı
  • Gıda Teknikerliği bölümünde okudu
  • 4 yıllık evli
  • 3 yaşında çocuğu var
  • Yemeklerin içeriğine çok hakim
  • İstanbul da yaşıyor
  • Üsküdar da İkamet Ediyor

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva'nın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Havva'nın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Ülkü Naz Eski X
Furkan Yavuz X
Sultan Çakır X
Elif Kahrıman X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.