Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat Puanları! Gökçen kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat Puanları! Gökçen kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Bugünün yarışmacısı ise Gökçen olarak açıklandı. Peki, Gökçen kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat puanları haberimizde

Milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran ve hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Pazartesi Duygu ile başlayan ve bugün Gökçen ile devam edecek maratonda gözler gün sonuna çevrilecek. Deneyimli ismin menüsü, yemekleri ve performansının yanı sıra alacağı puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gökçen kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat puanları haberimizde.

Eray Ezgi'nin dövmelerini görmek istedi

Bugün yayınlanacak olan bölümde Eray, Ezgi'nin boyunu posunu göstermediğini, kostümüne tanıklık etmediklerini söyledi. Zuhal Topal da bunun üzerine "Ne görmek istersin?" diye sordu. Eray da "Dövmelerini" yanıtı verdi. Güzel yarışmacı ise hiç oralı olmadı. Dün de kendisinden karşılık alamayacağını söyleyerek Eray'a kapıları kapatmıştı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı?

Bugün marifetlerini sergilemek üzere alışverişe çıkıp sonrasında mutfağa girecek olan Gökçen, evde geçirdiği yıllarda elde ettiği tecrübelerine çok güveniyor. Ezgi'nin sofra düzeni hakkında söyledikleri ve tüm rakiplerinin çorba yorumu herkesi güldürecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı? sorusunun yanıtı ve 8 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Gökçen Yıldız kimdir?

Bugün adını zirveye yazdırmak için performansını ortaya koyacak olan Gökçen Yıldız, Ezgi ile sık sık karşıya gelecek gibi görünüyor. Çünkü Ezgi kendisine çok sessiz bir yapısı bulunduğundan dolayı sert eleştiriler yöneltti. Hatta bardak getirmeyi unuttuğunu ifade ettiği sözler herkesi şaşırtacak gibi görünüyor. Instagram ve Youtube’da yemek tarifleri paylaşmaktadır. Şu an 2 binden fazla takipçisi vardır. @gokcen_in_renklimutfagi adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.