Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aybüke kaç puan aldı? 20 Aralık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aybüke kaç puan aldı? 20 Aralık
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Aybüke oldu. Kendisinin performansı merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aybüke kaç puan aldı? İşte detaylar...

TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün Aybüke yarışarak birincilik için ter dökecek. Kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp ardından rakipleri karşısına çıkacak. Performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aybüke kaç puan aldı? 20 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır.

Yemeklere tepki

Aybüke'nin bugün oluşturacağı menü tepki ile karşılanacak gibi gözüküyor. Çünkü başta Sebahat olmak üzere Şahin ve diğer yarışmacılar kendisini eleştiri yağmuruna tuttu. Aybüke ise yemeğin pişme derecesi gibi önemli soruların sorulmadığından yana dert yandı. Gün sonunun nasıl geleceği merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aybüke kaç puan aldı?

Bugün kolları sıvayarak önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek olan Aybüke Keçeci'nin gün sonunda kaç puan alacağı merakla bekleniyor. Hem kendisinden önce yarışanlar hem de son 2 günde sahneye çıkacak rakiplerini geride bırakmak amacında. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Aralık Çarşamba puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.