Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine kimdir
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetinde 15 bin lirayı kazanmak için mücadele verecek isimler belirlendi. Buna göre Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Haziran yarışmacıları Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20-24 Haziran yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Baran, Duygu, Gülçin, Halil ve Emine 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 20-24 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Baran Barut fragmandaki tavırları, hareketleri ve sözleri ile dikkat çekmeyi başardı. Rakiplerine karşı dobra cevaplarıyla izleyicilerin de takdirini kazanan genç yarışmacı, oyunculuk yapıyor. Netflix'te yer alan bir projeye de konuk oyuncu olarak katıldı. Jade Casting'e bağlı olarak çalışıyor. Instagram'da sahip olduğu binlerce takipçisiyle gündelik yaşamdan ve kariyerinden paylaşımlarda bulunuyor. Şu an 6 bine yakın kişi tarafından takip ediliyor. Profiline @baranbarut adresinden ulaşabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Halil kimdir?

Baran ile atışmasında oldukça dikkat çeken Halil, ayran istediği anlarla da herkesi güldürdü. Kebap yapacak yarışmacı hakkında internette fragman yayınlandığı günden bu yana haımmalı bir araştırma söz konusu. Bilgileri haberimize eklenecektir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir?

Testi kebabı yaparak rakiplerinin karşısına çıkan ancak büyük hayal kırıklığı yaşayan Duygu'yu kömür taneleri karşıladı. San sebastian keki ile de damaklara hitap edecek güzeş yarışmacı, oldukça iddialı ve 15 bin lirayı evine götüreceğinden emin.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine kimdir?

Haftanın en deneyimli yarışmacısı Emine Hanım, rakiplerine karşı çok ciddi bir tavrı olacağını, yemeklerini eleştirebileceklerini söyledi. 'Beni gereni ben de gererim' dedi. Zuhal Topal ise 'Mağdur sen misin yemekler mi?' diye takıldı. Emine Hanım 'Kesinlikle benim, yemekler şahane' yanıtını verdi.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülçin kimdir?

Hakkındaki bilgiler haberimize eklenecektir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.