Zuhal Topal'la Yemekteyiz Begüm kimdir? Begüm Simeri kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Begüm kimdir? Begüm Simeri kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını ortaya koyarak birincilik için ter döktükleri zorlu maratonda yarışacak isimlerden biri de Begüm Simeri oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Begüm kimdir? Begüm Simeri kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Begüm kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Begüm kimdir? Begüm Simeri kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Begüm kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Begüm Simeri 20 yaşında. Aşçılık yapıyor. Aslen İstanbullu. Lise mezunu. Henüz 2 aylık evli. Çiçeği burnunda gelin hamaratlığını milyonların karşısında göstererek birincilik elde edip 50 bin lirayı eve götürmek amacında. Instagram hesabına @btaskiranlar adresinden ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Begüm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.