Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kaç puan aldı? 6 Aralık Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kaç puan aldı? 6 Aralık Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri beş günlük maratonun ilkinde yarışacak isim belli oldu. Buna göre Beyza Nur Uzun kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kaç puan aldı? 6 Aralık Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Her hafta beş yeni yarışmacının performanslarını ortaya koyduğu mücadelede bir isim veya eşitlik halinde birden fazla kişi ödülün sahibi oluyor. Pazartesi günü ekranlara gelecek olan yeni bölümde yarışacak yarışmacı da belirlendi. Yayınlanan fragmandan itibaren adından söz ettiren ve sabırsızlıkla yemekleri ile menüsü beklenen Beyza Nur Uzun bugün marifetlerini milyonlara ispat etmek amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kaç puan aldı? 6 Aralık Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Beyza Nur Uzun hangi yemekleri yaptı?

Aslen Vanlı olan, doğma büyüme Bursalı Beyza Nur Uzun üniversite için İstanbul'da yaşıyor. Yemeklerine bu coğrafyaların esintilerini sunacak güzel yarışmacı, elinin hamaratlığı ile çok övündü. Sütlaca benzeyen bir lezzetin yanıklığı ve kabarıklığı izleyenlerin iştahını açarken etli yemek de göz zevkine katkıda bulundu. Menüsünü rakiplerinden en yüksek puanları alabilmek adına hazırlamak isteyen Uzun'un seçimleri merak ediliyor. Kendisinin yemekleri aşağıya eklenecektir.





Beyza Nur Uzun kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 61. bölüm yarışmacısı olan Beyza Nur Uzun bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Beyza Nur Uzun'a kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Esra Gülşah Bitirim x puan
Funda Arslan x puan
Soner Tan Tığlı x puan
Furkan Bozkurt x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.