Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Özdemir kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Özdemir kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının katılacağı haftada Büşra Özdemir de birincilik mücadelesi verecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Özdemir kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen öğle programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftadaki yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı isimlerin katılımı ile gerçekleşecek zorlu rekabete dahil olanlardan biri de Büşra Özdemir. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Özdemir kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Özdemir kimdir?

Bugünden itibaren yayınlanacak beş bölümde 75 bin lira mücadelesi verecek olan Büşra Özdemir, fragmanda Eren ile girdiği söz düellosu ile dikkat çekti. Genç yarışmacı 29 yaşında. Hukuk departmanı sorumlusu. Selanik göçmeni. Hukuk bölümü son sınıf öğrencisi. İki kız annesi. Hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Instagram hesabı @_demircibusra_'dır. 180 takipçisi bulunmaktadır.

image-5044037.jpg

image-6056426.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.