Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kaç puan aldı? 6 Eylül

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kaç puan aldı? 6 Eylül
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyenlerim karşısına çıkıyor. Bugün yarışacak isim ise Eliza oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kaç puan aldı? İşte detaylar...

Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her anı lezzet ve eğlence dolu programda gözler yeni isme çevrildi. Bugün menüsüyle birlikte birincilik için mutfağa girecek olan Eliza Tekin, marifetlerini sergilemek amacında. Hedefi 75 bin lirayı evine götürmek ve bunun adına her şeyi hızlı ve etkili şekilde hazırlamak. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kaç puan aldı?

Haftanın beş günü boyunca rekabetin yaşandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk gün Özen ve dün de Hüseyin mutfağa girmişti. Bugün de sıra Eliza'da. Şarkı söylemenin yemek yapmaya engel olamayacağını kanıtlayıp sesini de milyonlara dinletmek isteyen güzel yarışmacının gün sonundaki durumu da merak konusu. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Hüseyin:
Safiye:
Özen:
Murat:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.