Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TÜrkiye'nin en popüler gündüz yarışması olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftaya merhaba dedi. Yarışmacılar da açıklandı. Onlar arasında Emine de bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemketeyiz, yeni haftasıyla ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının mutfaktaki performanslarını gösterip hafta sonunda 75 bin lirayı kazanmak için mücadele verdiği programa bugünden itibaren katılacak isimler açıklandı. Emine Karaköse de yarışacak isimler arasında yer alıyor ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerini yorumlayacak, puan verecek ve kendi gününde birincilik için mutfağa girecek olan Emine Karaköse 18 yaşında. Programın yayınlanan fragmanında "Sultan Hanım sadece yemek yemeye ve puan vermeye gelmiş" sözlerini söylerken görüldü. Kendisinin performansı şimdiden merakla bekleniyor. Aksesuar işi ile uğraşıyor. Instagram hesabı @emnkaee'dir.

jh23g432gj.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum