Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eren Bursa kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eren Bursa kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının açıklandığı 5 günlük rekabete Eren de katıldı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eren kimdir?

TV8 ekranlarının en ilgi gören programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. 18-22 Eylül arasında yarışacak isimlerin Türk ve dünya mutfağından lezzetleri televizyonlara taşıyacağı zorlu mücadeleye katılacak isimler açıklandı. Buna göre Eren de elinin marifetini göstermek ve final sonrasında evine para ödülü ile dönmek amacında. Kendisi ile ilgili olarak fragman yayınlandığı günden bu yana araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eren Bursa kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eren Bursa kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı mücadele verecek ve hamaratlığını göstermek için kolları sıvayacak olan Eren 20 yaşında. Aslen Amasyalı. Ayrıca İngilizce ve Rusça olarak tercümanlık yapıyor. Instagram hesabında 7 binden fazla takipçi bulunuyor. @my_name_englishh/ adresinden takip edebilirsiniz.

image-6316200.jpg

image-4936591.jpg

image-5314424.jpg

image-6129966.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum