Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faika kimdir, kaç puan aldı? 18 Eylül

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faika kimdir, kaç puan aldı? 18 Eylül
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyi,z yeni haftasına merhaba diyor. İlk gün yarışmacısı Faika oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faika kimdir, kaç puan aldı? 18 Eylül puanları haberimizde yer almaktadır.

TV8 ekranlarında bugün yeni haftasına başlayacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yarışmacılarıyla bir hayli iddialı geliyor. Beş ismin rekabetine sahne olacak zorlu mücadeleden hangisinin ödülü kazanacağı merak edilen programda gözlerin çevrildiği yarışmacılardan biri de Faika oldu. Deneyimi ile rakiplerini geride bırakmak ve evine binlerce lira götürmek isteyen Faika için internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faika kimdir, kaç puan aldı? 18 Eylül puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faika kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak olan Faika, akıllı bir kadın olduğunu ve aptalları sevmediğini söyledi. Kendini Einstein'e de benzeterek; "O atomları parçaladı. Ben de yemekleri ve rakipleri parçalayacağı" iddiasında bulundu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faika kaç puan aldı?

Önce alışverişe gidip ardından da mutfağa girecek olan Faika, özellikle avrat köftesi ile adından söz ettirecek gibi görünüyor. Zira Zuhal Topal dahi fragmanda gelip biraz daha yemek istedi. Ancak gün sonunda puanların nasıl geleceği de merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. İşte Faika'nın aldığı puanlar;

Zerrin:
Büşra:
İsmail:
Eren:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.