Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Kavruk kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Kavruk kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 65'inci haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu maratonun ilk gününde katılan isimler açıklandı. Fatma da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma (321-325. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak heyecan dolu maratonda Türk ve dünya mutfağından birçok lezzet ekranlara taşınacak. Katıldığı açıklanan yarışmacıların açıklanmasının ardından çetin bir mücadele izleyicilerin karşısında olacak. Rakiplerine karşı birincilik için marifetlerini sergileyecek isimler arasında Fatma da bulunuyor. Kendisi hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


fatma-yemekteyiz


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Fatma aslen Şanlıurfalı. Yemek konusunda da oldukça iddialı. Serkan'ın mutfağına girerek bezin durduğu yeri eleştirdi. Ayrıca Betül'ün de internette gerçek yaşını bulduğunu söyledi. Burada yeni bir tartışma daha çıkabilir. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.