Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir? Ferhat Gül kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir? Ferhat Gül kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği ve mutfaklarında en lezzetli yemekleri çıkarabilmek adına mücadele vereceği zorlu rekabette yarışacak isimler belirlendi. Buna göre Ferhat da kendisine verilen sürede menüsünü oluşturup diğer günlerde rakiplerini yorumlayacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat k

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Ferhat da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir? Ferhat Gül Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Ferhat Gül yayınlanan fragmanda Fransız lezzetini fırına koyarken görüntülendi. Aslen Sivasl. 28 yaşında. İSMEK'te sanat ve meslek edinme kursunda aşçılık, Türk ve dünya mutfağında hamur teknikleri üzerinde dersler verip eğitmenlik yaptı. Halk eğitim merkezinde çalışıyor. Yaptığı yemekler hakkında teknik bilgiler de verdi. Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık, Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği ve Ata Üniversitesi Radyo Tv Programcılığı bölümlerinde eğitim aldı. Instagram hesabı @herseyyemek'tir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.