Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan Bozkurt kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan Bozkurt kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları
Televizyon ekranlarında yayınlandığı bölümlerle izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta ortası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla seyircilerle buluştuğu zorlu maratınun yeni gününde yarışacak isim Furkan Bozkurt oldu. Kendisinin nasıl bir gün geçireceği merak ediliyor ve bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan Bozkurt kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları haberimizde de yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Aralık 2021 Çarşamba puanları merak ediliyor. Pazartesi günü başlayan yeni haftada Beyza Nur Uzun ve dün de Soner Tan Tığlı yarışmıştı. Bugün ise sıra Furkan Bozkurt'a geldi. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak birinciliği elde etmek istiyor. 15 bin lirayı kazanmak adına kolları sıvayacak olan Furkan Bozkurt'u destekleyenler ve yakınları sabırsızlıkla bekliyor. Rakipleri ve Zuhal Topal karşısında menüsü ile haftadaki sıralamasını belirleyemesi için her şeyin en iyisi olmak zorunda. Puanlar konusundaki ikilemler ve cimrilik sıralamayı değiştirebilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan Bozkurt kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları haberimizde de yer alıyor. 

Furkan Bozkurt hangi yemekleri yaptı?

Haftanın üçüncü gününde yarışarak birinciliği hedefleyen Furkan Bozkurt, rakipleri tarafından adeta kurtlar sofrasına düşürülecek. Puanlar konusunda zaman zaman yaşanacak kızışmalar ortamı gerginleştirebilir. Her anında eğlence ve lezzetin eksik olmadığı günde menü ve tadım puanlamada büyük önem taşıyacak. Zuhal Topal'ın da yorumlarıyla renk katacağı sofrada yer alacak yemekler evlerde de yapılmak üzere araştırılacak.

Furkan Bozkurt'un menüsü haberimize eklenecektir.




Furkan Bozkurt kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 63. bölüm yarışmacısı olan Furkan Bozkurt bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Furkan Bozkurt'a kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Esra Gülşah Bitirim x puan
Funda Arslan x puan
Soner Tan Tığlı x puan
Beyza Nur Uzun x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.