Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç 2 Ocak Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç 2 Ocak Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında yer alan ve her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu maratonda ilk olarak yarışacak isim belirlendi ve Hamit Tunç performansıyla iyi bir başlangıca imza atmak istiyor. Kendisinden beklentiler yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç kaç puan aldı? 2 Ocak Pazartesi puanları haberimizde.

2023 yılının ilk Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i başlıyor. 100 bin liranın sahibini bulduğu 2022'nin son bölümünden sonra gözler bugüne çevrildi. Yeni haftada yarışacak isimler açıklandı. Buna göre yine ödül almak isteyen isimler villanın mutfağına girerek kendilerine verilen sürede performanslarını sergileyerek menülerini oluşturup ardından da sofrada puanlarını alacak. Haftanın açılışını yapacak isim ise Hamit olarak belirlendi. Genç isim rakiplerine kendisini beğendirmek ve Zuhal Topal'dan da tam puanı almak amacında. Kendisinden de beklentiler oldukça yüksek. Yayınlanan fragman da bunu vaat ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç kaç puan aldı? 2 Ocak Pazartesi puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak ilk gün yarışacak Hamit Tunç evli. Yaptığı tatlı yanınca bunu normal karşıladı ve "Bunlara alışığım" yorumunda bulundu. Diğer yandan rakibinin eleştirisine "Daha ne yediğinizi bilmiyorsunuz" ifadeleriyle karşılık verdi. Ayrıca programda sevilmeyen yemek olmadığını ve herkesin her şeyi tatması gerektiğini söyledi. Evli olan Hamit Bey, eşi ile kamera karşısına geçecek. 2 çocuk babası. 34 yaşında. Lise mezunu. Aslen Diyarbakırlı. Instagram hesabı @hamitttuncc'tur.


 

Eleştiri yağmuru

Programın yayınlanan yeni bölüm fragmanında sıkı bir sınav verdiği gözüken Hamit Tunç, özellikle pidelerinden dolayı eleştirilere maruz kaldı. Murat Akgüneş, "Spoiler vermemiş" sözleri ile pidenin içeriğinden bahsetmediğini ifade etti. Diğer yandan Bedia da "Bu çorba değil" pilav yorumunda bulundu.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç 2 Ocak 2023 Pazartesi puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.