Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hassan Asoiaf kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hassan Asoiaf kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında Hassan Asoiaf da var. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hassan Asoiaf kimdir? Detaylar

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasında da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter dökeceği zorlu mücadelede kamera karşısına geçecek isimlerden biri de Hassan Asoiaf'tır. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hassan Asoiaf kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hassan Asoiaf kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin lirayı evine götürebilmek adına rakipleri ile mücadeleye girişecek olan Hassan Asoiaf aslen İranlı. Sihirbazlık yapıyor. Sihirbazın Karavanı ile kendisini izleyenleri eğlendiriyor. Zaman zaman sosyal sorumluluk projelerine de katılıyor. Kahramanmaraş'ta yaşanan asrın felaketi sonrasında bölgedeki çocuklara bir nebze de olsa tebessüm ettirebilmek için kolları sıvamıştı. Instagram hesabı @hassanasoiaf'tır.

image-8194477.jpg

image-7016234.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum