Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 13 Mayıs Cuma puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 13 Mayıs Cuma puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftadaki son bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla 15 bin lirayı kazanmak adına sergilediği programın finalinde kazanacak isim belirlenecek. Son günde mutfağa girerek puanlarını alacak ve final etabında ödülü kazanmak isteyen isim İrem Senem Çankaya oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 13 Mayıs Cuma puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın sonuna gelindi. Amansız rekabete sahne olan zorlu maratonda Şevki, Derya, Selim Burak ve Selin yarıştı. Bugün ise seksi pozlarının yanı sıra sivri dili ve yorumlarıyla dikkat çekmeyi başaran İrem Senem Çankaya yarışarak puanlarını alacak. Ardından da haftanın sıralaması oluşacak. İrem başta olmak tüm yarışmacıların tek hedefi 15 bin lira ile eve dönmek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 13 Mayıs Cuma puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek yarışmacılarından biri olacak İrem Senem Çankaya 40 yaşında. 14 senedir birlikte olduğu eşi ile 7 yıldır evli. Eskişehir'den yarışmaya katılıyor. Aslen Karabüklü. Lise mezunu. Spor yapmayı ve eğlenmeyi çok seviyor. Ayrıca sporsuz yapamayacağını da söylüyor. Başak burcu. Hedefi kararlılığını el lezzeti ile birleştirerek evine ödülle dönebilmek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem
 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Instagram hesabı

Tanıtılan yarışmacılar arasında en dikkat çeken isim haline gelen İrem Senem Çankaya'nın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunuyor. Burada yayınladığı renkli ve seksi pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıkıyor. Yarışmada adı açıklandıktan sonra sayıyı daha da artırması bekleniyor. @iremsenemcankaya adresinden takip edebilirsiniz.


selin esra arslanbaş

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Senem Çankaya menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen İrem Senem Çankaya hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Selin X
Selim Burak X
Derya X
Şevki X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.