Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kaç puan aldı? 20 Kasım

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kaç puan aldı? 20 Kasım
Dual Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının ter dökeceği zorlu maratonun açılışını İrem yapıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kaç puan aldı? İşte detaylar.

Milyonların sevgilisi haline gelen Zuhal Topal'la Yemketeyiz'de yeni hafta başlıyor. Bugünden itibaren kamera karşısında kozlarını paylaşacak beş yarışmacıdan ilki mutfağa girecek. Güzelliği ile dikkat çeken ve yemekleri merak konusu haline gelen İrem, haftanın açılışını yapacak. Ardından da puanlarını alacak. Eğlenceli ancak bir o kadar stres ve zahmetli bir programda hedefi birincilikle eve dönüp 75 bin lira ile adını Türkiye'ye duyurmak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Yaray kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ortam gerildi

Saat 16.00'dan itibaren TV8'de yerini alacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de İrem zor anlar yaşayacak. Özellikle çiçeğinden ve masadaki tabağından kıl çıkması herkesi gerdi. Nalan ile de peçete gerginliği yaşandı. Sonunda masadan rakibini kovan İrem'in kaç puan alacağı merakla bekleniyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Kasım puanları

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan İrem'in performansının nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. İrem'in aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.