Zuhal Topal'la Yemekteyiz Koray kaç puan aldı? 15 Aralık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Koray kaç puan aldı? 15 Aralık
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın sonuna geliniyor. Son yarışmacı ise Koray olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Koray kaç puan aldı? 15 Aralık Cuma puanları haberimizde.

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen ve her bölümü ile adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına nokta koyuyor. Beş yarışmacı arasından bugün yemeklerini hazırlayarak puanlarını alacak isim Koray olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler yüksek ve ne yapacağı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Koray kaç puan aldı? 15 Aralık Cuma puanları haberimizde yer almaktadır.

Tansiyon yükseldi!

Bugün 5'inci kez dalya diyeceği yayın hayatında 500. bölümü ekranlara gelecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, final heyecanıyla herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bugünün yarışmacısı Koray, rakiplerinin eleştirilerinin ardından "10 yaşında çocuk" ifadesine çok sinirlendi ve sert tepki gösterdi. Diğer yandan iddiasını da göstererek lider konumdaki yarışmacıyı tahtından indireceğini söyledi.

Birinci kim olacak?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu bölümünde 100'üncü kez birinci belirlenecek. Pazartesi günü Alev Culha ile başlayan maratonda bugün Koray Düşmezkalender hamaratlıklarını sergileyecek ve puanlarını alacak. Ardından da final etabında kazananı güzel sunucu Zuhal Topal duyuracak.

Koray kaç puan aldı?

Kendisine verilecek olan sürede birincilik için mücadele edecek olan Koray'ın zamanı doğru kullanması gerekiyor. İlk günde sert sözleri ile dikkat çeken deneyimli yarışmacının performansı belirleyici rol üstlenecek. Rakiplerinin karşısında en yüksek puanı alarak finale gitmek ve 75 bin lirayı evine götürmek istiyor. Aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.