Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Atacan kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Atacan kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacı arasında yer alacak isimlerden biri de Merve Atacan olacak. Peki, Merve Atacan kimdir? Detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının kendine verilen sürede birincilik için yarışacağı zorlu maratona katılan isimlerden biri de Merve Atacan oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Atacan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Atacan kimdir?

Bu haftadan itibaren 75 bin liralık ödülü evine götürebilmek için yarışacak olan Merve Atacan, 29 yaşında. Evli ve 2 erkek çocuğu annesi. Aslen Sinoplu. Instagram'da yemeklerini sunum olarak paylaştığı ve günlük yaşamından da kareler yayınladığı bir hesabı var. 6 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor. @mervenin.bloqu adresinden profiline ulaşabilirsiniz. Yemeklerinin çok lezzetli olduğunu, rakiplerinin parmaklarını yiyeceğini ve sunumlara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

image-3695460.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.