Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası 18 Nisan 2022 Pazartesi günü başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak programın yeni haftasında yarışacak isimler belirlendi ve Muhammet de onlar arasında bulunuyor. Genç şef kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde ise yorum yaparak puanlarını verecek. Her anı lezzet dolu bir haftaya daha imza atılacak zorlu rekabette Muhammet hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunar

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Muhammet Gök de bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Muhammet Gök 20 yaşında. Aslen Kars Sarıkamışlı. İlkokulu Kars'ta tamamladı. 10 sene Kırklareli Lüleburgaz'da yaşadı. Burada ortaokul ve lise eğitimlerini bitirdi. Üniversite için ise İstanbul'a geldi.İstanbul Kent Üniversitesi'nde gastronomi bölümü öğrencisi. Yurt dışında aşçılık üzerine Erasmus programına da katıldı. Otel mutfaklarında çalışan Muhammet, Uzakdoğu ve İtalyan lezzetlerine oldukça hakim. Instagram hesabı @muhammetgok_36'dır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.