Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat (26-30 Haziran) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat (26-30 Haziran) kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en uzun soluklu formatlarından biri olarak ekranlardaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacı arasında en dikkat çekenlerden biri de Murat oldu. Peki, Murat kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve hafta içi günlerine damga vuran programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözler yeni haftaya çevrildi. Adım adım sezon finaline doğru giden programda yarışacak isimler açıklandı ve Murat en çok merak edilen yarışmacılar arasında bulunuyor. Kendisi ile ilgili internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat (26-30 Haziran) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir?

Rakipleri Figen, Seyhan, Ezgi ve Tolgacan'a karşı birincilik mücadelesi verecek olan Murat, yayınlanan fragmanda lacivert bir gömlekle görüldü. Yemeğini tadımlarken yorum yapacağı sırada Tolgacan konuştu ve gün sahibi Ezgi ile tartışmaya başladı. Kendisine dair bilgiler haberimize yeni bölüm sonrasında eklenecektir.

seyhan-dinckan-kaya-001.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.