Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Dağhan kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Dağhan kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının katılacağı zorlu programda Pınar Dağhan da yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Dağhan kimdir? İşte detaylar.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarışacağı programa katılacak isimler belli oldu. Onlardan biri de Diyetisyen Pınar Dağhan. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı günden bu yana araştırma yapılıyor ve kendisine dair bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Dağhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Dağhan kimdir?

Hem kendisini Türkiye'ye kanıtlamak hem 75 bin lirayı kazanmak hem de diyetisyenlik mesleği ile fark yaratmak isteyen Pınar Dağhan evli. Aslen Gaziantepli. 28 yaşında. Ondokuz Mayıs Üniversitesi mezunu. Bakırköy'de kendisine ait merkezde danışanlarına hizmet veriyor. Hazırlayacağı yemekler ve mönüsü merakla bekleniyor. Sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli tariflerle seyircilerinin karşısına çıkması konusunda beklentiler yüksek. Instagram hesabı @diyetisyenintabagi'dır. Burada binlerce kişi tarafından takip edilmektedir.

892374982389478932.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.