Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap Çınar kaç puan aldı? 30 Ağustos

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap Çınar kaç puan aldı? 30 Ağustos
 DAMGA Editörü
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Serap Çınar yarışacak. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap Çınar kaç puan aldı? 30 Ağustos puanları haberimizde yer almaktadır.

Gündüz kuşağı programları arasında en yüksek para ödülü kazandıran Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bugün de ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız yarışına sahne olan programda gözler yeni isme çevrildi. Gonca ve Berke'nin ardından mutfağa Serap Çınar girecek. Ellerinin marifetini milyonlara kanıtlamak isteyen Sarap'ın gün sonunda elde edeceği puanlar kendisinin finaldeki kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serap Çınar kaç puan aldı? 30 Ağustos puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gergin anlar

Pazartesiden bu yana büyük bir çekişmeye sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'deki yeni gün heyecanla izlenecek. Hakan'ın 2 günde verdiği 5'er puanı açıklamasının ardından Gonca adeta sinir krizi geçirdi. Güzel yarışmacı, rakibine; "Karşımda oturmanıza tahammülüm yok" diyerek çıkıştı. Serap da Gonca'y "Usulsüzsünüz" dedi.

Serap Çınar kaç puan aldı?

Bugün mutfakta marifetlerini sergileyecek olan Serap Çınar'ın menüsünü çıkardıktan sonra sofradaki akıbeti merak konusu. Her anı eğlenceli olduğu kadar gerginliğe de aday programda gözler puanlarda olacak. Serap'ın puanları aşağıda yer almaktadır ve yayın sonrası haberimize eklenecektir.

Hakan Kunt:
Berke Türkmen:
Kübra Alış:
Gonca Altan:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.