Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Aksu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Aksu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in hafta ortası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini gösterdiği zorlu maratonun üçüncü gününde Sinem Aksu yarışacak. Kendisi hakkında hafta başından bu yana binlerce araştırma yapıldı ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Aksu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğuna oturduğu Yemekteyiz'de 10'uncu hafta doludizgin devam ediyor. Yarışmacıların yemek konusundaki marifetlerini milyonlara kanıtlamak için girdikleri mutfakta hazırladıkları lezzetler puanlanıyor ve cuma günü 15 bin liranın sahibi açıklanıyor. Pazartesiden bu yana geçen sürede iki yarışmacı kendi gününü tamamladı. Sıra Sinem Aksu'ya geldi. Güzelliği ile ilk andan itibaren ilgi odağı olmayı başaran Aksu hakkındaki bilgiler de merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir? Sinem Aksu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir?

17 Kasım 2021 Çarşamba tarihinde yayınlanacak olan 48. bölümde rakiplerine karşı ter döküp Zuhal Topal'dan tam puan almaya çalışacak olan Sinem Aksu 1983 doğumlu. 38 yaşında. 2 çocuk annesi. Ailesi ile yaşıyor. Aslen Erzincanlı. Annesi kızından önce köpek sahibi olsaydı onu doğurmayacağını söyleyerek Zuhal Topal'ı şaşırttı. Ayrıca Kızının da köpeği ile kendilerini aynı seviyede sevdiğini anlattı. İlginç anlara sahne olacak bölümde siyah beyaz bir ceket tercih eden güzel yarışmacı, başarılı sunucuyla renk uyumunu yakalamayı başardı. Instagram hesabı @sinemm__aksu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.