Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu? Yıldız diskalifiye mi oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu? Yıldız diskalifiye mi oldu?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile bugün de ekranlara gelecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de diskalifiye gündeme geldi. Yıldız'ın yarışmadan kovulduğu tahmin ediliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Ancak bu kez diskalifiye konusu gündeme geldi. Başarılı sunucu Zuhal Topal, kullandığı ifadelerle bir ismin programdan gönderildiğini düşündürdü ve Yıldız'ın olduğu düşünülüyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu? Yıldız diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yıldız Aksu kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak kamera karşısına çıkan Yıldız Aksu 1970 yılında doğdu. 54 yaşında. Aslen Batmanlı. Bekar ve bir kafe işletmecisi. Altını da çok seviyor.

3jk4hjk23hjk423.webp

Yıldız neden diskalifiye oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 522'inci bölümü için paylaşılan fragmanda "Genel fragman" ifadeleri kullanıldı. Bu belki de ilk kez yapıldı. Çeşitli sahneler görüntülere eklendi ve farklı günlerden olduğu tahmin ediliyor. Diskalifiye nedeniyle bu uygulamaya gidildiği düşünülüyor. Çağla'yı önce saçları yüzünden suçlayan ardından da "Saçlarındaki yaralardan yemek yiyemiyorum" ifadelerini kullanan Yıldız'a karşı güzel sunucu ters bir bakış attı. Seda'ya da biplenen bir söz söyledi. Bunun üzerine Seda ise "Sen kimsin de bana ... diyorsun? Kendine gel" dedi. İbrahim'e de "eksiksin" suçlamasında bulundu. Topal da sonunda "Maalesef sizlerin izleyemeyceği, bizlerin yayınlayamayacağı üslup ve tarzda diyaloglar geçtiği için birileri arasında..." dedi ve fragman sona erdi. Bunun diskalifiye işareti olduğu ve sık sık dikkat çeken Yıldız'ın kovulduğu tahmin ediliyor. Ancak yine de her şey yeni bölümde belli olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum