Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Mayıs Betül puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Mayıs Betül puanları
 DAMGA Editörü
TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün sona eriyor. Beş yarışmacının performansının ardından gözler puanlara çevrilecek. Final yarışmacısı ise Betül. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Mayıs Betül puanları.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de bir hafta daha sona eriyor. Pazartesi günü Seren Mutlu'nun başlattığı beş günlük maratonun ardından bugün Doya Doya Moda'nın birincisi Betül mutfağa girecek ve menüsünü oluşturacak. Ardından da puanlarını alacak. Final etabında ise kazanan açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Mayıs Betül'ün aldığı puanlar haberimizde yer alıyor.


Betül kaç puan aldı?

Bugün yarışarak haftaya nokta koyacak olan Betül, Doya Doya Moda sonrasında yemek yarışmasında da adından söz ettirerek birincilik elde etmek amacında. Ancak işi oldukça zor. Hem rakipleri hem de Zuhal Topal tarafından beğenilmek zorunda.

Betül'ün menüsü
Balkabağında domates çorbası
Etsiz çiğ köfte
Sarayt katmeri
Lahana yatağında havuş tarator
Güveç
Meyhane pilavı
Sandalda Cacık
Betüş'ün salatası
Kaymaklı çıtır muhallebi


Betül kaç puan aldı?

Seren'in başlattığı haftada 3 isim daha puanlarını aldı ve sırada Betül var. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elde edeceği puanlarla beraber kendisini en üst sıraya taşıyacak sonucu almak amacında. Kendisinin puanları haberimize eklenecektir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

TV8'in sevilen yarışmasında bugün artık kazanan açıklanacak. 5 gün boyunca alınan puanlara Zuhal Topal'ın puanları da eklenecek ve ardından 50 bin liranın sahibi belli olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in birinci açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.