Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Rüveyda kaç puan aldı? 30 Kasım

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Rüveyda kaç puan aldı? 30 Kasım
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün Rüveyda yarışacak ve puanları verilecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Rüveyda kaç puan aldı? 30 Kasım puanları

Türkiye'nin en uzun soluklu formatlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal T opal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Pazartesi günü başlayan rekabette bugün gözler Rüveyda'da olacak. 36 yaşındaki yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Rüveyda kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Süreyi iyi kullanmalı

Bugün yarışacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in güzel yarışmacısı Rüveyda, iddialı tavrını sürdürerek kendi gününde en yüksek puanı almaya çalışacak. Kendisine verilen sürede hamaratlığını konuşturarak birinciliği kapmak adına her şeyi yapacak. Her anını iyi kullanmak ve süreci lehine çevirmek konusunda becerili olabilirse yüksek puan alabilir.

Rüveyda kaç puan aldı?

Rüveyda'nın bugün rakipleri de bir hayli sert yorumlarla karşısına çıkacak. Nur Döne Kebapçı; "Sadece şov için katılmış" derken Hilal ise; "Çekirdek çitlemeye gelen birinden ne beklenir ki?" diye yorumda bulundu. Genç yarışmacının bugün elde edeceği puanlar herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 30 Kasım puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.