Zümrüdüanka 10. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Zümrüdüanka 10. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV'nin cumartesi akşamlarındaki reyting kozu olmayı başaran ve yayınlanmaya günden bu yana büyük ilgi gören dizisi Zümrüdüanka 12 Eylül Cumartesi 10. bölümü ile yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde Zümrüdüanka 10. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri bulunuyor.

Bir Aile Hikayesi'nden sonra cumartesi günlerine yaptığı tercih ile reyting zirvesine oynayan FOX TV'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zümrüdüanka bugün 10. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta son sahne herkesi heyecanlandırmış ve yayınlanan fragman da izleyicileri sabırsızlandırmıştı. Ve yeni bölüm günü geldi. Cumartesi akşamında FOX Ana Haber sonrasında nefesler tutulacak. Zümrüdüanka 10. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.
 


Zümrüdüanka 10. bölüm özeti

Demirkan Konağı’nda, yepyeni bir dönem başlamıştır. Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışıp, acılarıyla başa çıkmaya çalışır. Ama sevdiği kadın olmadan nefes almak; Serhat’ın bugüne kadar verdiği, en büyük sınavıdır. Serhat, Zümrüt’ü kendisinden çalan kişinin peşindedir. Ancak, Abbas ve Azimet’in de Serhat için başka planları vardır. Serhat’ın gerçeği öğrenmesine engel olmak için, geçmiş defterleri açarlar. Ancak eski hesaplar açıldığında, konakta yepyeni bir devir başlayacak ve hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır. Suhandan, Özgüç Konağı’ndaki yaşantısına devam ederken, tüm şartlara rağmen ayakta kalmaya çalışır. Hamit’in Suhandan’a olan ilgisi günden güne artarken, Canan’ın da rahat durmaya niyeti yoktur. Serhat, hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı öğrenir. Bu sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte, önemli bir yol ayrımına gelir. Vermesi gereken kararla; sadece kendisinin değil, tüm konağın kaderini değiştirecektir. Azimet ve Abbas’ın planı, işleyecek midir? Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda küllerinden yeniden doğabilecek midir? 

 



FOX TV Zümrüdüanka 10. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Zümrüdüanka 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zümrüdüanka 10. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 


Zümrüdüanka 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka'nın 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.