Zümrüdüanka 11. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Zümrüdüanka 11. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV'nin cumartesi akşamlarındaki reyting kozu olmayı başaran ve yayınlanmaya günden bu yana büyük ilgi gören dizisi Zümrüdüanka 19 Eylül Cumartesi 11. bölümü ile yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde Zümrüdüanka 11. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri bulunuyor.

Bir Aile Hikayesi'nden sonra cumartesi günlerine yaptığı tercih ile reyting zirvesine oynayan FOX TV'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zümrüdüanka bugün 11. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta son sahne herkesi heyecanlandırmış ve yayınlanan fragman da izleyicileri sabırsızlandırmıştı. Ve yeni bölüm günü geldi. Cumartesi akşamında FOX Ana Haber sonrasında nefesler tutulacak. Zümrüdüanka 11. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.
 


Zümrüdüanka 11. bölüm özeti

Zümrüt’ün gözlerini açmasıyla, Serhat yeniden can bulur. Ancak Serhat’ın sınavı da henüz başlamaktadır. Vaktiyle Zümrüt’ü neyle sınadıysa, şimdi de kendisi aynı şekilde sınanacaktır. Üstelik Serhat, Zümrüt’ün yeniden ellerinden kayıp gitmemesi için, çok daha dikkatli olmak zorundadır. Suhandan, çok zor bir anında Deniz’e ulaşır. Deniz, Suhandan’a yardım için elini uzattığında, geçmişiyle de acı bir şekilde yüzleşecektir. Serhat ve Deniz, Işık’ın velayetini alabilmek için harekete geçerler. Ancak Cihan’ın da kızından vazgeçmeye niyeti yoktur. İki taraf arasındaki savaş, git gide yükselmektedir. Serhat, Zümrüt olmadan geçirdiği ayların acısını çıkarmak istercesine, sevdiği kadını aşkla sarıp sarmalar. Ancak Cihan’ın konağa beklenmedik ziyareti, taşları yerinden oynatacak ve Zümrüt’le Serhat, yeni bir fırtınanın ortasında kalacaklardır. Aşk, her sınavdan galip çıkmaya yetecek midir?

 



FOX TV Zümrüdüanka 11. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Zümrüdüanka 11. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zümrüdüanka 11. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 


Zümrüdüanka 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka'nın 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.