Zümrüdüanka 14. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Zümrüdüanka 14. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV'nin cumartesi akşamlarındaki reyting kozu olmayı başaran ve yayınlanmaya günden bu yana büyük ilgi gören dizisi Zümrüdüanka 3 Ekim Cumartesi 14. bölümü ile yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde Zümrüdüanka 14. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri bulunuyor. Zümrüdüanka 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Aile Hikayesi'nden sonra cumartesi günlerine yaptığı tercih ile reyting zirvesine oynayan FOX TV'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zümrüdüanka bugün 14. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta son sahne herkesi heyecanlandırmış ve yayınlanan fragman da izleyicileri sabırsızlandırmıştı. Ve yeni bölüm günü geldi. Cumartesi akşamında FOX Ana Haber sonrasında nefesler tutulacak. Zümrüdüanka 14. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.
 


Zümrüdüanka 14. bölüm özeti

Serhat, sevdiği kadını elinden almak isteyen kişinin Abbas olduğunu öğrenince, deliye döner. Amcasının aylarca gözünün içine bakarak yalan söylemesi, Serhat’ı ayrıca hayal kırıklığına uğratır. Bu hayatta, Zümrüt’ten başka inanıp, güveneceği kimsenin olmadığından artık emindir. Abbas, Zümrüt’ün akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürüp, Serhat’ın aklını karıştırmaya çalışır. Serhat, Abbas’ın tek bir lafına bile inanmazken; Abbas’ı Serhat’ın elinden, sürpriz biri kurtarır. Tüm bu olanları fırsata çeviren Deniz, Zümrüt’ü hayatlarından çıkarıp, Serhat ve Işık’la gerçekten aile olabilmek için, kozlarını kullanmaya başlar. Sakin, ama kararlı bir şekilde ilerlemektedir. Hamit’in bazı adımları; Suhandan’ın önyargılarını kırarken, ikili arasında beklenmedik gelişmelere vesile olur. Zümrüt, konakta kalmayı daha fazla gururuna yediremez. Serhat’ı bile hayatından çıkarmayı göze alarak, küllerinden yeniden doğmak için hikayesinin başladığı yere; baba ocağına döner. Cihan, Zümrüt’ü şaşkınlığa uğratan bir teklifte bulunur. Zümrüt, ne cevap vereceğini bilemezken, Serhat da Zümrüt’le kaderlerini yeniden yazmak için harekete geçer. Serhat, kaderle girdiği mücadeleden galip çıkabilecek midir? Zümrüt’ün Cihan’a cevabı, ne olacaktır?

 



FOX TV Zümrüdüanka 14. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Zümrüdüanka 14. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zümrüdüanka 14. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 


Zümrüdüanka 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka'nın 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.