Zümrüdüanka 20. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Zümrüdüanka 20. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV'nin cumartesi akşamlarındaki reyting kozu olmayı başaran ve yayınlanmaya günden bu yana büyük ilgi gören dizisi Zümrüdüanka 25 Kasım Çarşamba 20. bölümü ile yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde Zümrüdüanka 20. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri bulunuyor. Zümrüdüanka 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Bir Aile Hikayesi'nden sonra cumartesi günlerine yaptığı tercih ile reyting zirvesine oynayan FOX TV'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zümrüdüanka bugün 20. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta son sahne herkesi heyecanlandırmış ve yayınlanan fragman da izleyicileri sabırsızlandırmıştı. Ve yeni bölüm günü geldi. Cumartesi akşamında FOX Ana Haber sonrasında nefesler tutulacak. Zümrüdüanka 20. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.
 


Zümrüdüanka 20. bölüm özeti

Azimet ve Deniz’in birlikte attıkları ilk adım Serhat ve Zümrüt'ün arasındaki ilişkiyi etkilemeye başlamıştır. Serhat daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünürken Zümrüt’ün bazı duyguları değişmeye başlar. Suhandan da Zümrüt'ten farklı değildir. Hamit ile yaşadıkları ve aralarına giren mesafe Suhandan’ı kötü etkiler. Demirkan Konağı’na dönmek istemeyen Suhandan’ın kafası hiç beklemediği bir konukla yaptığı konuşmadan sonra karışmaya başlayacaktır. Hamit ise babası ve Canan'ın aksi yönde telkinlerine rağmen Suhandan'dan vazgeçmeme konusunda kararlıdır. Suhandan'ı görmek istediğindeyse karşısına hiç beklenmedik biri çıkar. Kendini yeniden Demirkan ailesine kabul ettirmeye çalışan Abbas ve Hamit'in karşılaşması bir daha asla düzelmeyecek, asla geri dönülemeyecek bir sonuç yaratacaktır. Bu olaydan sonra Demirkan ve Özgüç konaklarında hiçbir şey eskisi gibi sakin kalmayacak, iki aile büyük bir savaşa girecektir.

 



FOX TV Zümrüdüanka 20. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Zümrüdüanka 20. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zümrüdüanka 20. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 


Zümrüdüanka 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka'nın 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.