Trabzonspor'da neler oluyor?

Uzun süren beraberlik serüveni nihayet Trabzon'da sona erdi. Elden kaçanlar kor gibi yürek dağlıyor ancak Fatih Karagümrük karşısında alınan 3 puan önemli bir galibiyet demek. Bu sezonun en ciddi ve tehlikeli takımlarından birini iki maçta da yendi Trabzonspor.
***
Abdullah Avcı skorlarla aldığı sonuçları iyi transferlerle taçlandırırsa bu takımın önü açık gibi gözüküyor. Ancak bunun için ciddi bir çalışma gerekiyor. Zira takımdan ayrılacak isimler var. Yoğun bir mesai yönetimi bekliyor. İki taraflı koordinasyonun verimli ve çözüm odaklı olması gerekiyor. Gündemde birçok isim bulunuyor. Görüşme halinde  olunan, dirsek temasında bulunulan ve durumu gözlenen önemli oyuncular... Transferi hemen bitirebilmek keşke mümkün olsa ama değil. Bir adamın adı yazıldıktan sonra 20 defa şekil değişiyor görüşmelerde. Bu sebeple de pek sakin kalınamıyor. Sabırlı olmakta fayda var.
***
Avrupa Şampiyonası ve Konferans Ligi öncesinde takımı oluşturmak istediklerini söyleyen Ahmet Ağaoğlu, ekibine güveniyor. Bunca zamandır yaptıkları transferlerin birçoğunda başarı gösterdiler ancak umarım yine sakatlık müptelası isimler alınmaz. Koita bunlardan biri. Plaza, Sturridge ve Afobe'den ders alınmamışçasına 100 maça yakın kaşılaşmayı kaçıran futbolcunun peşine düşüldü. Anlaşma da yakın. Bir yerlerden dönmesi gerekiyor bunun. Herkeste Aboubakar şansı yok. Ki o da zaten en kritik yerde kontak kapattı.
***
Abdülkadir Parmak olayında birçok şey dönüp dolaşıyor. Olayın ne olduğunu hala kimse bilmiyor. Her ne kadar Abdülkadir açıklayıp özür dilese de arka planı için yönetim veya Abdullah Hoca'dan birkaç söz duyabilseydik iyiydi. Bu saygısızlığı yapmasından dolayı ben sezon sonunda yollarımı ayırırdım Abdülkadir ile. Alınan karar yerinde. Kulübün kendi malı olmadığını, istediği gibi at koşturulamayacağını herkes bilmeli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak Zihni Arşivi