Trabzonspor'da transfer

Bildiğiniz üzere koronavirüs sebebiyle birçok lig gini Süper Lig de tatil edildi. Maçlar için formüller aranıyor. UEFA maddiyat sebebiyle karşılaşmaların bitirilmesinden yana değil. Oynatılmasını istiyor. Er ya da geç sezonun tamamlanması yönündeki çağrısını federasyonlara iletti. Bu noktadan sonra alınacak her karar diğer kesimleri memnun etmeyecek gibi görünüyor.

Konudan en çook etkilenecek gruplardan biri de futbolcular. Transfer konusunda da ilginç atılımlar görebiliriz. Futbol oynamayacak oyuncuların değerleri düşecek. Kulüpler ödeme yapmakta belki de zorlanacak. Ki birçok takımın 'feda' dediğini spor kamuoyu da gördü.

Trabzonspor kontrat konusunda en rahat takım. deneiblir. Sosa ve Pereira ile anlaşma yakın görünüyor.

Diğer futbolcular için de şu an bir sorun yok.

Takviyeler de olacak elbette. Özellikle 10 numara bölgesi bir hayli önemli. Ndiaye her ne kadar sevilse de ne yazıkki beklentilerin altında kaldı. Ameliyat da oldu önceki gün. Bunun yanında maliyeti de yüksek. O sebeple yerine bir isim alınması şart oldu.

Sparta Prag'da oynayan Guelor Kanga için girişimler başladı.Sezon sonu bedava imza atabilecek olan Gabonlu için şifaen bir anlaşma sağlandı. Kendisine şehiir anlatıldı. O da şehri gördü. Hatta maça da çıktı. Türkiye'de de Gabonlu arkadaşları mevcut.

Çek ligini Süper Lig ile kıyaslamaya gerek yok. Buradaki mücadele, heyecan ve maaş yükü oranın çok çok üstünde. Afrikalı futbolcu için iki Alman kulübü de devrede. Ancak Mikel ve Sturridge gibi önemli transferlere imza atan yönetim için Kanga hafif siklet kalır.

Gelişmeleri aşağıdaki videoda da sizlere anlattım. İzleyebilirsiniz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak Zihni Arşivi