Türkiye gündemi - 14.07.2018

İntizar yapım şirketinden kovuldu
Ünlü sanatçı İntizar, Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile ilişki yaşadığı iddiasıyla yapım şirketi tarafından kovuldu.

Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuşların hedefi belli oldu
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi: "THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuşu yurt içinde Ankara, yurt dışında ise Azerbaycan ve KKTC'ye yapılacak." dedi.

Sınır ötesine hava harekatı
Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında, bölücü terör örgütü mensubu 6 terörist etkisiz hale getirildi.

İstanbul'da 5 bin polis ile huzur operasyonu
İstanbul'da 39 ilçede  5 bin polisin katılımıyla"Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması gerçekleştiriliyor. Uygulamada Trafik kontrolleri yapılırken polis helikopteri de destek veriyor. Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, araçlarda da aramalar yapılıyor. Uygulamanın gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Türkiye'nin notu negatife çevrildi
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu “BB+” dan “BB”ye düşürdü, görünümü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Tarkan baba oldu
Tarkan, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, 'Kızımız “Liya” dünyaya geldi :) Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çooook güzel duygular içindeyiz...' satırlarına yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.