Milyonluk tekneler görücüye çıkıyor

Milyonluk tekneler görücüye çıkıyor
Türkiye’nin deniz üstünde düzenlenen en büyük tekne fuarı Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı 3-11 Nisan tarihleri arasında Tuzla Viaport Marina’da düzenlenecek. Yerli ve yabancı birçok markanın katılacağı fuarda fiyatları 50 bin liradan 70 milyon liraya varan tekneler denizseverlerle buluşacak.

Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Boat Show Tuzla denizcilik sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. Yerli tekne üreticilerinden yabancı markalara, tekne ekipmanlarından marinalara kadar denizciliğin tüm önemli aktörleri Viaport Marina’da buluşuyor.
Fuarda fiyatları 50 bin lira ile 70 milyon lira arasında değişen yüzlerce tekne sergilenecek. Her ihtiyaca göre teknelerin yer alacağı fuarda yelkenli teknelerden motor yatlara, boat’lardan yeni nesil deniz araçlarına tüm ürünler denizseverlerle buluşacak.

Pandemide ilgi arttı

Dünyanın içinden geçtiği pandemi döneminin, insanların hayat tarzlarında önemli değişikliklere neden olduğunu belirten Via Fuarcılık Direktörü Gökmen Aydın, “Kalabalık ortamlar, toplantılar, eğlenceler yerini sosyal mesafeye, yalnız kalmaya ve izole bir yaşama bıraktı. Tüm bu ortamda izole yaşamın en önemli aracı olan teknelere ilgi daha da arttı. Tekne sahipleri önceden yılın belirli dönemlerinde teknelerini kullanırken, şimdilerde hayatlarını teknede sürdürmeye başladı desek yanlış olmaz” ifadelerini kullandı. Yeni normalin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Motosiklet ve Mobil Yaşam Araçları Fuarı Motomobil’in de Boat Show Tuzla ile eş zamanlı olarak düzenleneceğini belirten Aydın, “İnsanların alternatif yaşam tarzı arayışı hiç olmadığı kadar arttı. Bütçesi olan bir motosiklet, durumu biraz iyi olan karavanda yaşama, daha iyi olan da tekne alma hayali kurmaya başladı. Biz de bu arayışa cevap olabilmesi adına Motomobil fuarına kapılarımızı açtık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.